EJENDOMSFIRMAET
PEER BUCHHOLZ

HUA HIN-ORIENTAL HOLIDAY 

 

BOLIGUDLEJNING SOMMERHUS SVERIGE HUA HIN -THAI HOLIDAY


Golf

Med sin dramatiske ved havet, med sin baggrund af rullende bakker har Hua Hin golfbaner nogle af verdens mest berømte baner  designere og golf entusiaster - gør det til en førende golf destination i Thailand. Uanset om du er en first-timer, der ønsker at få en smagsprøve på golf mangeårige appel eller et helt liv entusiast, der ønsker at puste nyt liv i dit spil, er der en Hua Hin golfbane lige for dig.

Palm Hills Golf Resort & Country Club

Beliggende kun få minutters kørsel fra Hillside Hamlet, Denne Hua Hin golf bane designet af Max Wexler har været vært for flere prestigefyldte turneringer, herunder Heineken Open og konstituerende Thailand World Pro Am turneringen.

http://palmhills-golf.com/

Imperial Lakeview Resort & Golf Club

En tyve minutters kørsel fra Hillside Hamlet Denne Hua Hin golf bane designet af Roger Packard er venlig og tilbyder den perfekte terræn for begyndere.

http://www.imperialhotels.com/lakeview/

Majestic Creek & Country Club

En 35-minutters kørsel fra Hillside Hamlet er denne  bane, der ved siden af bjergene der grænser op Burma - en spektakulær baggrund for en af de mest udfordrende af Hua Hin's golfbaner.

http://www.golfhuahin.com/maj.htm

Springfield Golf & Country Club

Designet af ingen ringere end Jack Nicklaus selv, denne udfordrende Hua Hin golfbane er kun en halv times kørsel fra Hillside Hamlet

http://www.springfieldresort.com/golf/

Royal Hua Hin Golf Course

En af de ældste og mest vanskelige golfbaner i Thailand, Royal Hua Hin er også en af de mest spektakulære. Beliggende bag den historiske Hua Hin banegård, er det kun en kort køretur fra Hillside Hamlet.

http://www.santiburi.com/RoyalHuaHinGolfCourse/

Black Mountain Golf Club

Rolige omgivelser, med dalen møde bjergkæde, skabe den fantastiske kulisse til Black Mountain golfbane. Bare 30 minutters kørsel fra Hillside Hamlet Denne Hua Hin golfbane tilbyder fornøjelig golf for den gennemsnitlige spiller og en test for bedre. Højt kvalificerede instruktører er også klar til at praktisere og læring.

http://www.bmghuahin.com/