EJENDOMSFIRMAET
PEER BUCHHOLZ

HUA HIN - HOLIDAY 

BOLIGUDLEJNING SOMMERHUS SVERIGE HUA HIN -THAI HOLIDAY  


LEJE AF SMUK POOL VILLA

HUA HIN - HILLSIDE HAMLET

  Præsentation af Hillside Hamlet hus 102/20

Huset indeholder 4 sovepladser fordelt på 2 soveværelser, der er stort master bed room med eget bad - toilet. 1 soveværelser der deler et bad - toilet med huset.  Dejligt stort køkken-alrum-stue i et, der gør samværet utroligt hyggeligt, herfra er der udgang til en dejlig østvendt - overdækket veranda. Herfra kan morgensolen nydes i fulde drag, og middages heden i skygge. Skulle varme blive for meget, er der kun få trin ned til egen polen med spa. Der er selvfølge klima anlæg i hele huset. Huset er udstyret med, håndklæder - sengetøj og køkkengrej. der er også 2 cykler til fri benyttelse. 

Fri Internet

Der er smart tv samt dvd afspiller - opvaskemaskine - vaskemaskine - køle/frys med is maskine  

I haven er der plantet banan træ - mango buske - appelsin træ - chili buske m.m, der selvfølge må spise af, når der er frugter der moden.    

Ved leje af huset er der muligt at få tilknytte rengørings hjælp - massage - vaskeservice - bestille transport til/fra Lufthavn - leje af motorbike. 

Lejen af huset er yderst rimeligt.

Langtidsleje leje af huset er også en mulighed, dette koster fra THB 30.000,00 Pr. måned + el. efter forbrug.

  

 

 

 

      

HUA HIN HILLSIDE HAMLET er beliggende i den skønneste idyl mellem bjerge og strand. ikke langt fra Hua Hin down town.  For golf interesserede er der mange baner inden for kort afstand. Der er ikke langt til indkøbsmuligheder - små lokale spisesteder, ca. 500 meter.

På Links siden kan du finde flere hjemmesider om Hua Hin, og om området. 

HILLSIDE HAMLET området er et meget international ressort, med beboer fra fra Danmark, Sverige, Finland, USA, Norge, England, Hongkong, Schweiz, Canada og fra Thailand. området består af 39 villaer.  

 

    FIND VEJ

 

PEER BUCHHOLZ

HADRUPVEJ 28

DK-8350 HUNDSLUND

TELEFON 0045 40 37 70 65

E-MAIL peer@jacquella.com