EJENDOMSFIRMAET
PEER BUCHHOLZ

HUA HIN - HOLIDAY 

BOLIGUDLEJNING  HUA HIN -THAI HOLIDAY  


LEJE AF SMUK POOL VILLA

HUA HIN - HILLSIDE HAMLET

         Præsentation af Hillside Hamlet Baan Bully

Huset indeholder 6 sovepladser fordelt på 3 soveværelser, der er stort master bedroom med eget bad - toilet. 2 soveværelser der deler et bad - toilet.  Dejligt stort køkken-alrum-stue i et, med adgang  direkte til sol terrasse med pool. Der gør samværet utroligt hyggeligt,  I have er en overdækket veranda, hvor der er skygge, når man har fået for meget sol og og middages heden i skygge. Skulle varme blive for meget, er der kun få trin ned til egen polen med spa. Der er selvfølge klima anlæg i hele huset. Huset er udstyret til 6 personer, med håndklæder og sengetøj.

Ved leje af huset er der muligt at få tilknytte rengørings hjælp - massage - vaskeservice - bestille transport til/fra Lufthavn - leje motorbike. 

Lejen af huset er yderst rimeligt

Langtidsleje leje af huset er også en mulighed, dette koster fra THB 35.000,00 Pr. måned + el. efter forbrug.

             

 

 

 

HUA HIN HILLSIDE HAMLET er beliggende i den skønneste idyl mellem bjerge og strand. ikke langt fra Hua Hin down town.  For golf interesserede er der mange baner inden for kort afstand. Der er ikke langt til indkøbsmuligheder - små lokale spisesteder, ca. 500 meter.

På Links siden kan du finde flere hjemmesider om Hua Hin, og om området. 

HILLSIDE HAMLET området er et meget international ressort, med beboer fra fra Danmark, Sverige, Finland, USA, Norge, England, Hongkong, Schweiz, Canada og fra Thailand. området består af 39 villaer.  

    FIND VEJ

 

PEER BUCHHOLZ

HADRUPVEJ 28

DK-8350 HUNDSLUND

TELEFON 0045 40 37 70 65

E-MAIL peer@jacquella.com